torstai 24. lokakuuta 2013

Saammeko esitellä: Christian Grey




Halusimmeko nähdä Fifty Shades of Grey -leffan? Ei.
Kiinnostiko meitä kuka pääosaa esittää? Ei.
Onko tämä kaikki muuttunut päivässä. Kyllä!

Fifty Shades of Grey -leffan teosta on uutisoitu harva se päivä  ja pääosan esittäjä on jo ehtinyt vaihtua kaiken paniikin keskellä. Charlie Hunnam luki ilmeisesti viimein käsikirjoituksen ja päätti vetäytyä projektista, mutta Jennifer Ehle (nyyh) huijattiin jollain konstilla mukaan.

Nyt Varietyn mukaan naisia piiskaavan Christian Greyn osaan on löydetty näyttelijä Jamie Dornan. Entinen Calvin Klein -malli (no shit, sherlock) ja muun muassa Olipa kerran -sarjassa kääntymässä käynyt kolmekymppinen komistus tarttuu piiskaan ja antaa Dakota Johnsonille kyytiä.

Valinta on oivallinen, koska näkemyksemme mukaan kirjassa ei ole muuta juonta, kuin että herra Grey on tositositosi komea ja leikkii vaikeasti tavoiteltavaa. Tämä Dorman-tyyppi näyttäisi siis sopivan rooliin kuin nyrkki silmään.

Haittaako meitä edelleen, että kyseessä on juoneton naisia alistava elokuvakammotus?  No vähän, mutta...katsokaa tuota kuvaa. Katsokaa sitä!




2 kommenttia:

  1. Yh! Täytyy kyllä todeta, että näin kirjan lukeneena (joojoo, shame on me.) tässä herrassa ei näiden kuvien mukaan ole hitustakaan sitä "vanhahtavaa" herrasmiesmäistä pukumiehen charmia, mitä kirjan Christian Greyssä oli. Ihme perus komeanaamainen lihaskippu, missä on karisma kysyn vaan?! Tai sitten ne on noi aluspöksyt mitkä hämää, voiko kukaan olla uskottava alistaja valkoisissa aluspöksyissä?

    Hunnam tälläisessä leffassa olikin vähän too good to be true, joten se viimeinenkin into katsoa leffa katosi sen siliän tein. Ehkäpä jään innottomana odottamaan, miten surkeaa toistavaa murisemista ja epävarman collegegirlin sisäistä paskaa monologia täynnä olevasta kirjasta on saatu tehtyä myyvä Hollywood -leffa amerikkalaisille arvoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on noi valkoset pöksyt jotka hämää! Näin alun kirjasta lukeneena (:D) näen hänessä potenttiaalia. Ainakin parempi vaihtoehto kuin Ian Somerhalder tai Henry Cavall.

      Charlie tosiaan sai innostumaan tästä leffasta hetkeksi, mutta katso nyt tota katsetta! Väitätkö, ettei tuollaisella kulmien alta tunkevalla suklaasilmä-ilmeellä voisi vähän alistaa?

      Poista